misiune-SBE

MISIUNE

Echipăm viitoarea generație de slujitori oferind pregătire teologică teoretică și implicare practică în lucrarea de slujire
viziune1-SBE

VIZIUNE

Dorim să vedem lucrători plini de Duhul Sfânt, bine pregatiți și gata să-L slujească cu pasiune și dăruire pe Cristos
valori-SBE

VALORI

Credem în autenticitatea, autoritatea și relevanța Bibliei pentru vremurile noastre și ne bazăm pe puterea Duhului Sfânt

Istoria noastră

Seminarul Biblic Elim Timișoara are o istorie de mai bine de 25 de ani, începând în anul 1990 ca o școala de extensie a Facultății de Teologie Evanghelică din Osijek, Croația.

Viziunea unui seminar biblic în care tinerii să poată să se formeze pentru ca apoi să intre în lucrarea lui Dumnezeu a fost și va ramâne o preocupare importanta a Bisericii Elim Timișoara.

Odată cu trecerea anilor și până în prezent, transformările prin care a trecut Seminarul pentru a ajunge la ceea ce avem astăzi, reflecta năzuința noastră de a crea, implementa și sustine un program de pregătire teologică teoretica și practică pentru toți cei care simt chemarea lui Dumnezeu pentru a se implica în slujire.

Suntem conștienți că generația noastră se confruntă cu mari provocări culturale, sociale și economice, însă credem cu tărie că mandatul primit de la Cristos de a răspândi Vestea Bună a Evangheliei ne obligă să nu rămânem indiferenți într-o generație caracterizată de nepăsare și mediocritate, ci să pregătim oameni eficienți care să poate indeplini această nobilă chemare.

Credem că ajutorul continuu al lui Dumnezeu care dorește ca toți oamenii să vină la cunoștiința adevărului și a mântuirii, conjugat cu eforturile noastre, pot duce la rezultate binecuvântate care vor avea un ecou în veșnicie.

Vă invităm să fim parteneri în acest mare deziderat, conștienți de faptul că, Dumnezeu va binecuvânta și răsplăti eforturile și dăruirea noastră pentru a împlini chemarea Lui.